Месец: децембар 2022.

ДАНАШЊА ИЗЈАВА НАЧЕЛНИКА СЕВЕРНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА БОЈАНА ШОРАЛОВА

„Коначно су створени услови да кренемо са уклањањем свих илегалних кампова и отпада, са простора Суботичке шуме који су, претходних пар месеци створени као последица илегалних миграција кроз Суботицу. Сутра ујутро заједно са ЈКП“Чистоћа и Зеленило“; Комесаријатом за избеглице и миграције; Севернобачким управним округом крећемо са горе поменутим активностима. Верујем да ће требати више од …

ДАНАШЊА ИЗЈАВА НАЧЕЛНИКА СЕВЕРНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА БОЈАНА ШОРАЛОВА Прочитај више »

САСТАНАК СА РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ СЛУЖБИ

Начелник Севернобачког управног округа Бојан Шоралов, у просторијама СБУО одржао састанак са руководиоцима инспекцијских служби. Тема састанка била је анализе рада инспекцијских служби за 2022. годину. Договорене су активности за почетак наредне године, контроле, пре свега у циљу спровођења превентивних мера и поштовању закона.  

СВИМ ВЕРНИЦИМА, КОЈИ БОЖИЋ ПРОСЛАВЉАЈУ ПО ГРЕГОРИЈАНСКОМ КАЛЕНДАРУ ЖЕЛИМО СРЕЋАН ПРАЗНИК

Свим верницима, који Божић прослављају по Грегоријанском календару желимо срећан празник! Ово је дан када се истински окрећемо правим вредностима заједништва и толеранције. Ово је дан када оснажујемо љубав, племенитост и поштовање!

САОПШТЕЊЕ НАЧЕЛНИКА СЕВЕРНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА БОЈАНА ШОРАЛОВА

„Скуп интезивних оперативних активности, потпуно је променило слику и олакшало функционисање Прихватног центра у Суботици. Живот у центру одвија се у хуманим условима, логистички у складу са пројектованим параметрима. Број корисника је сведен на број кревета унутар центра. Додатни напори су уложени у формирање брисаног простора око ПЦ, где је највећи проблем стварала раширена трска …

САОПШТЕЊЕ НАЧЕЛНИКА СЕВЕРНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА БОЈАНА ШОРАЛОВА Прочитај више »

СЕДНИЦA ПАРЛАМЕНТА ПРИВРЕДНИКА РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СЕВЕРНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

Начелник Севернобачког управног округа Бојан Шоралов, присуствовао је седници Парламента привредника Регионалне привредне коморе Севернобачког управног округа. Овом приликом се упознао са покренутим, реализованим законодавним иницијативама као и планом рада Регионалне привредне коморе за наредну годину.