НАЧЕЛНИК СЕВЕРНОБАЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА БОЈАН ШОРАЛОВ, ЈУЧЕ У БЕОГРАДУ РАЗГОВАРАО ЈЕ СА КОМЕСАРКОМ ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ И МИГРАЦИЈЕ НАТАШОМ СТАНИСАВЉЕВИЋ

Начелник Севернобачког управног округа Бојан Шоралов, јуче у Београду разговарао је са комесарком за избеглице и миграције Наташом Станисављевић.
Тема састанка била мигрантска ситуацији у Суботици и стање у прихватном центру у Севернобачком округу.
Нема сумње, односно до усклађивања визне политике Србије са ЕУ( што је председник Србије Александар Вучић договорио приликом трилатералног састанка у Будимпешти) да ћемо наставити у досадашњем правцу заједничког институцијалног рада и улагања додатних напора да сачувамо безбедност наших грађана, закључак је са јучерашњег састанка.
Због повећаног прилива миграната (у последњих неколико дана) у понедељак 10. октобра у седиштну СБУО одржаће се састанак са врхом државне безбедности. Постоји потреба за ангажовањем већег броја припатника полиције на терену.
Од понедељка инспекције настављају ванредну контролу објеката за који се зна или сумња да пружају услугу страним држављанима (мигрантима). Посебно пажња биће усмерена на објекте који се налазе у близини школа и вртића.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *